A Horn-Bercsényi DSE kettős győzelmet aratott

Szeptember utolsó hétvégéjén pótoltuk Győrben a Sport XXI. csapat pályaverseny tavaszi fordulóját az Észak-dunántúli régióban. Sajnos Tata és Tatabánya ezen az eseményen nem tudott részt venni a járványügyi korlátozások miatt, de érkezett csapat Mosonmagyaróvárról, Sopronból és Bokodról is.

A verseny kezdetekor látszott a csapatokon, hogy az elmúlt időszak után alig várják a Sport XXI. izgalmas versenyszámait, és hogy csapatukért küzdve teljesítsék a kihívásokat. Az eső nem kerülte el a pályát, így a rövidebb futószámokat és ugrószámokat az OSP futófolyosóján bonyolították le a szervezők, ami köszönhető a Kiss Dánielnek és a Győr Projekt Kft rugalmasságának.

U13 korosztályban nagy fölénnyel győzött a házigazda Horn-Bercsényi DSE csapata 457 ponttal, őket követte a Soproni AC együttese 371 ponttal. A dobogó harmadik fokáról mindösszesen 2 pont döntött, melyet végül a Győri AC „piros” csapata érdemelt ki 370 ponttal, „kék” csapatuk előtt. Kiemelkedő eredményt értek el U13-ban: Fekete Sára (Győri AC), Nagy Dániel (Soproni AC), Polgár Zsófia és Kapuy Ádám (Bercsényi DSE)

U11 korosztályban szintén magabiztosan győzött a Horn-Bercsényi DSE csapata 10 ponttal. Az ezüstérmeket a Bokod SE 20 ponttal, míg a bronzérmeket a Győri AC „tigris” csapata vehette át. (20,5 pont) Az eredményhirdetéskor minden gyermek matricát és Dörmi macit kapott. Emellett az első három helyen végzett csapatok mindkét korosztályban csomagot vehettek át, amik a Lajtmann Zsolt (Horn Magyarország Kft.) és Győr Megyei Jogú Polgármesteri Hivatal, Sport Osztálya által felajánlott ajándékokat rejtett. A verseny az időjárási körülmények ellenére is szervezetten, gördülékenyen zajlott, mely a szervező egyesület idősebb atlétái által alkotott versenybírói gárdát, illetve a főszervező Kószás Krisztát dicséri. A fotókat Kapuyné Kasza Gyöngyi készítette, akinek ezúton is köszönjük munkáját.

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.