Indián nyár és hazai sikerek Kecskeméten

Gyönyörű időjárás és precízen előkészített pálya várta Kecskeméten a Sport XXI pálya 2 versenyén az Alföldi Régió U11-es és U13-as csapatait. A gyors lebonyolításért az Adamik-Havas páros volt a felelős, köszönet a fáradozásért! Az U11-esek gátváltóban, hármas- és távolugrásban, kislabdahajításban és célba lökésben mérték össze tudásukat. A befejező versenyszámban, a 800m-es akadályfutásban kellett számot adni az állóképességükről. A legjobb helyezési pontszámmal a házigazda KARC „A” csapata végzett az első helyen. Mindössze másfél ponttal maradt le tőlük a KAC-Kacagók nyolcasa. A további sorrend KARC LILI csapata, KAC-Kuncogók és KARC Zrínyi volt.

Az U13-asok két-két futó-, ugró- és dobószám közül választhattak valamint a 8x50m-es váltóban kellett megmérkőzniük.  A győzelmet itt is a házigazdák „A” csapata érdemelte ki, az SZVSE „pirosak”, KARC „B” csapatai előtt.

Az eredményhirdetés után mosolygó arcok köszöntek el az őszi napsütéstől. Hamarosan az óraátállás miatt ez korábban fog történni. A régió védjegyeként mindenki megmutatta, merre van a BOLT!

A következő versenyünkre, a mezei futásra szintén Kecskeméten kerül sor az Országos Mezei Futó Bajnokság keretein belül.

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.