Atlétikai magazin indult az Inforádióban

Inforádió
Befutó címmel ezentúl minden héten jelentkezik a magyar atlétika új és fontos hírforrása

2021. március 2-án este 20.30-kor új fejezet kezdődött a magyar atlétika kommunikációjában, ekkor került először adásba a Befutó című magazinműsor az Inforádióban, együttműködésben a Magyar Atlétikai Szövetséggel. A műsor szerkesztője és műsorvezetője Farkas Dávid.

Minden héten lesz Befutó, az első sugárzás időpontja kedd este 20.30, az ismétlésé pedig szerda 19.30. Az egyes anyagok elhangoznak még más idősávokban, hírek között és más műsorokban, például az olimpiai magazinban is esetlegesen. Az dás fogható Budapesten és környékén a 88,1 FM frekvencián, de hallgatható élőben az Inforádió weboldalán is: https://infostart.hu/
Minden adást utólag is feltöltenek a weboldalra, az első adás itt hallgatható meg: https://infostart.hu/inforadio/befuto/adasok/2021/03/02/a-befuto-magazin...

Gyulai Miklós a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke ezt mondta a műsor indulásáról:

"Nagyon örülök, hogy elindult ez a műsor, mert rendkívül fontos nekünk, hogy az atlétika ismert legyen, tudjanak róla az emberek és ehhez minél föbb fórumon jelen kell lennünk. A kommunikáció egy külön terület, külön szakma, az hogy erre most jobban tudunk koncentrálni egy nagy változás, talán az egyik legnagyobb változás az elmúlt években és ennek kifejezetten örülök.

A magyar atlétika eredményei említésre méltóak, fontosak és fontos, hogy azok is megtudják, akik eddig ezzel nem voltak tisztában. Emellett a világbajnokságig hátra levő 2,5 évben mindent meg kell tennünk, hogy az emberek többsége megtudja, milyen hatalmas siker, hogy Magyarországon rendezik a világ 3. legnagyobb sporteseményét.

Célunk és ez a műsor is ebben segíthet a legtöbbet, hogy nem csak a sportágat, hanem magát a magyar atlétikát ismeretessük meg még jobban az emberekkel, értve ez alatt az atlétika hazai emblematikus figuráit, versenyzőket, edzőket és a műhelyeket is, ahol a sikereiket megalapozzák."

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.