Madarász második Alytusban, megkezdődött a Serdülő és Újonc Bajnokság

Az újonc leány távolugrás dobogója

Madarász Viktória 1:33:41 órás eredménnyel második helyen végzett a 46. Nemzetközi Gyalogló Fesztiválon Alytusban, az EA Race Walking Permit versenyén.

A Kladenské Memoriály-on több atlétánk is rajthoz állt. Olimpiai bajnokunk, Pars Krisztián 73.92 méteres eredménnyel második helyen zárt kalapácsvetésben. Ugyanebben a versenyszámban Pásztor Bence negyedik helyen végzett. Bartha-Kéri Bianka rég nem látott magyar eredményt ért el 800 méteren! 2:02.78 perces eredménnyel a harmadik helyen futott át a célvonalon. Klubtársa, Szögi István Dániel ismét megközelítette a 3:40 perces határt 1500 méteren: 3:40.99 perces idővel a hatodik helyen végzett.

A Serdülő és Újonc Országos Bajnokság első napján, szeptember 18-án pénteken az újonc versenyzők álltak rajthoz. Kalapács- és diszkoszvetésben, rúd- és távolugrásban, valamint gátfutásban, 300 méteren és 2000 méteren indulhattak életük első szabadtéri atlétikai bajnokságán a legfiatalabbak. Átadták egyúttal a Kun Zita-emlékdíjat az újonc leány távolugrás győztesének Boczonádi Borának (képünkön).

A bajnokság második napján megkezdik a versenyzést a serdülők is, az újoncok pedig a nap végéig befejezik a versenyeiket.

Fotó: Lengyák György

Kovács Soma

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.