BOK Csarnok pályahasználati rend és belépési jogosultságok – 2021/2022

Tájékoztatjuk a Tisztelt Tagszervezeteket, hogy a BOK Csarnok atlétikai pályája 2021. november 2-án megnyitja kapuit a mellékletben található pályahasználati rend és belépési jogosultságok szerint! Bérlet vásárlására továbbra is kizárólag az egyesületek igazolt és érvényes, vagy 2021. évben lejárt fényképes versenyengedéllyel rendelkező atlétái jogosultak. A névre szóló bérletek kizárólag fényképes versenyengedéllyel együtt érvényesek és jogosítanak belépésre. A 2021. november 2. és 6. közötti időszakban a csarnok bérlet nélkül is látogatható – kinyomtatott fényképes versenyengedély ebben az időszakban is kötelező!

A létesítményben egyszerre maximum 150 ember tartózkodhat. A létesítmény igénybevétele esetén továbbra is alapvető elvárás a legszigorúbb higiéniai szabályok betartása, a rendszeres kézmosás, fertőtlenítés. Továbbra is javasoljuk, hogy a 65 éven felüliek kizárólag a legindokoltabb esetben vegyenek részt az edzéseken, illetve a versenyeken. 

A korábbi évekhez képest változás történt a hétköznapi nyitvatartásban az alábbi módon:

Kedd és péntek                                  10:00 – 20:00
Hétfő, szerda és csütörtök                 12:00 – 20:00
Szombat                                             10:00 – 14:00
Vasárnap                                            zárva

A BOK csarnok 2021. november 13-án zárva tart. Az üzemeltetők tájékoztatása alapján 2021. november 15-től felújítási és javítási munkálatok kezdődnek az épület tetején, ami zajhatásokkal jár a csarnokban. A nyitvatartást ez nem érinti, de kérik a sportolók, edzők megértését és türelmét!

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.