Az év edzője: NÉMETH PÁL

Németh Pál a Dobópápa filmbemutatójánA Magyar Atlétikai Szövetség december 10,-i elnökségi ülése megválasztotta az év legjobb atlétáit és edzőit.
Az év felnőtt atlétái: Pars Krisztián Dobó SE (edzője: Németh Pál) és Kálovics Anikó Zalaszám ZAC (edzője: Zsódér Zsolt).
Az év legjobb utánpótlás atlétái: Kürthy Lajos Mohácsi TE ( edzője: Petre Manu) és Erdélyi Zsófia GEAC  (edzője: Csoma Ferenc). Az év legjobb junior atlétái: ifj.Szabó Dezső KSI (edzője: Szabó Dezső) és Ozorai Jenny Dobó SE (edzői: Németh Pál, Németh László) . Az év legjobb ifjúsági atlétái: Szabó Dániel Dobó SE (edzői: Németh Pál, Németh László) és Zsigovics Natália ARAK (edzője: Varga Tamás).Az év edzője: Németh Pál  Dobó SE . Az év utánpótlás edzője: Csoma Ferenc UTE
Az elnökségi ülés határozatokat fogadott el többek között az országos bajnokságokon való indulásokról; a 2009. évi rendezésekre benyújtott pályázatokról és elfogadta a jövő évi felnőtt- és utánpótlás szakmai programokat - amelyek megtekinthetők a masz.hu/ Szakma/ Szakmai programok menüpontban. A határozatok is olvashatók a MASZ honlapon a/Főmenü/A szövetségről/Elnökségi határozatok menüpontban.  

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.