Négyéves együttműködés az ultrafutó bajnokságok időmérése kapcsán

Ultrafutó bizottság

A Magyar Atlétikai Szövetség Gyulai Miklós elnök és Tóth Tamás egyéni vállalkozó között 4 éves szerződés jött létre az Ultrafutó Magyar Bajnokságok térítésmentes időmérésének szolgáltatására.

A szerződés értelmében 2019-től 2023-ig támogatja a vállalkozó a MASZ Ultrafutó Bizottság munkáját azzal, hogy a bajnokságokat szervező egyesületek számára ezt a szolgáltatást ingyen rendelkezésre bocsátja a Magyar Bajnoki futam teljes körű időmérésével, regisztrálásával az adatszolgáltatási kötelezettségeket is beleértve a MYLAPS SPORTS TIMING rendszer által. A verseny rendezőjével az időmérő cég természetesen szolgáltatási szerződésben állapodik meg az egyéb egyéni kérések, szükségletek kielégítése érdekében.

Az időmérésről bővebben: itt olvasható

Mivel az éves ultrafutó bajnokságok pályáztatásánál, a rendezők számára az időmérés költségei teljes mértékben átvállalásra kerülnek, így remélhetőleg javul az egyesületek rendezési lehetősége, és jelentősen megnő a beadott pályázatok száma, ami reményeink szerint a versenyek színvonalának, és a résztvevők számának emelkedéséhez is vezet majd.

2019.02.21.Budapest

MASZ Ultrafutó Bizottság

Molnár Tamás elnök

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.