Új MASZ bizottság alakult

Fogyatékos Atlétiák Sportjával Foglalkozó Szakmai Bizottság

Június 7-én megtartotta alakuló ülését a Magyar Atlétikai Szövetség Fogyatékos Atléták Sportjával Foglalkozó Szakmai Bizottsága. A bizottság hét főből áll, melynek elnöke, aki a MASZ elnökségének delegált tagja Oroszi Zsuzsanna, tagjai a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökének, Szabó László úr javaslata alapján a következők:

Magyar Paralimpiai Bizottság – Urr Anita és Nagy József  /  Magyar Speciális Olimpia Szövetség – Szautner Mihály

Magyar Hallássérültek Szövetsége – Tímár Mihály  / Magyar Szervátültetettek Szövetsége – Jung Ágnes

Fogyatékosok Országos Diák és Szabadidősport Szövetsége – Kerekes Béla

Az alakuló ülésen részt vett Rutkovszky Ede a MASZ ügyvezető igazgatója, aki köszöntötte a megjelenteket és tájékoztatta a tagokat a Szakmai Bizottság működési rendjéről. Az ülés további részében a fogyatékos atlétákkal foglalkozó szövetségek képviselői röviden bemutatták szervezetüket, beszéltek problémáikról és tervezték a közös előrelépés lehetőségeit.

A fogyatékosok sportjával foglalkozó országos sportszervezetek nagyon örültek a Magyar Atlétikai Szövetség kezdeményezésének, a bizottság létrehozásának. Remélik, hogy a közös munka tovább segíti a fogyatékkal élő atléták edzés és verseny lehetőségeit, eredményeik több figyelmet kapnak, amivel még több sérült ember kap kedvet a sportoláshoz.

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.