Antidopping információ

Figyelem!Olimpiai kerettagok figyelmébe!  /  Holléti nyíilvántartás névsor 

A mai napon a Magyar Antidopping Csoport megküldte a szövetségek – így a MASZ – részére is azt a nyilvántartott vizsgálati csoport névsort, melyet a NEFMI Sport Államtitkársága a közelmúltban jóváhagyott.  Ez azt jelenti, hogy a mellékelt táblázatban feltűntetett versenyzők kötelesek folyamatosan, pontosan, a MACS szabályozóinak megfelelően vezetni a Holléti Nyilvántartást (WA).

A MACS iroda jelzése szerint mostantól a türelmi idő (WA) lejárt, fokozott erőkkel kezdődik meg a vizsgálatok sora, hiszen az Olimpiáig minden kvalifikált versenyzőnek – a 2012. évre vonatkoztatva – 3 db negatív vizsgálati eredménnyel kell rendelkezni.

Az olimpiai kiutazás további feltétele, hogy az utazást megelőzően minden sportolónak részt kell venni egy antidopping tájékoztatáson, melyről írásos dokumentummal kell rendelkezni. Aki nem vett részt a novemberben rendezett ADK –án, az megteheti ezt, az áprilisban rendezendő újabb rendezvényen. (A részleteket hamarosan megküldi a MACS.)

Felhívjuk tehát a versenyzők figyelmét, hogy a Holléti Nyilvántartást napra készen vezesse mindenki, aki benne van a mellékelt vizsgálati csoportban. Elsősorban az edzésidőpontokat kell feltűntetni és csak azokon a napokon, amikor nincs edzés, lehet megadni a napi 1 órás lakáson történő megtalálhatóságot.

Akinek ezzel kapcsolatban kérdése van, az a 460 6843 telefonszámon, Várkonyi István  kollégánknál érdeklődhet.  Dornbach Ildikó  MASZ Szakmai igazgató 

MASZ-MACS Vizsgálati névsor 2012

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.