A Syma csarnok használati rendje

figyelemA mellékletekben olvasható a Nemzeti Sportközpontok - Budapesti Olimpiai Központ  értesítése a Syma csarnok atlétikai edzésekre szóló használati rendjéről.

A keddtől üzemelő atlétikai pályát csak a szakosztályok igazolt versenyzői vehetik edzés céljából igénybe.

Nyitva tartás: hétfőtől – péntekig egyesületi edzésekre: 09.00 -11.00 h és 17.00 – 19.00 h. Válogatott kerettagok részére 11.00 – 17.00 h között. Szombaton 09.00 – 13.00 h között. Vasárnap zárva.

Igazolvánnyal rendelkező válogatott kerettagok a pályát bármikor használhatják, kérjük azonban, hogy lehetőség szerint a részükre biztosított időpontokat vegyék igénybe.

A végleges döntés, hogy idén is a  Körcsarnok felőli bejáraton lehet megközelíteni a fedett pályát - amelyen csak az érvényes belépővel rendelkező versenyző és edzője tartózkodhat a szövetség hivatalos edzésbeosztásának megfelelően.

Bérletet vásárolni a jövő héttől a MASZ irodában lehet, a válogatott sportolók igazolványaikat szintén ott vehetik át. Napijegyet a Teremőrnél lehet vásárolni: hazai atlétáknak: 650 Ft, külföldieknek:    1.200 Ft. Ezen a héten még bérlet nem kell, utána szigorúan ellenőrzik a meglétét.

A csarnok szerekkel, berendezésekkel való feltöltése megkezdődött. A távolugró elugró helyek a kb. egy hétig még nem használhatók. Világítás csere is lesz, igyekeznek délelőtt elvégezni a munkálatokat, amikor kevesebb vannak.

Csarnok tiszta, rendezett, NYOMATÉKOSAN  kérjük, hogy az edzők és az atléták figyeljenek és ügyeljenek a rendre, tisztaságra – a járulékos helységek rendeltetés szerű használatára.

Akik az atlétikai pálya és az öltözők használatának rendjét nem tartják be és az ellen vétenek, az általuk okozott károkat  „káreseti jegyzőkönyv” alapján kötelesek megtéríteni a NSK – Budapesti Olimpiai Központnak.

A rekortán pályát krétával jelölni nem szabad! Erre a célra a BOK letűzőket biztosít – vagy szigetelő szalaggal történjen a jelölés, amit kérjük, hogy edzés után távolítsanak el.  Eredményes felkészülést kíván, üdvözlettel az NSK Budapesti Olimpiai Központ és a MASZ  

Igénybevételi rend/ Syma csarnok    .   Fedett pálya/ Használati rend

syma

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.