SZAKOSZTÁLYOK, FIGYELEM!

figyelem!Versenyengedély - versenyzés     /       MELLÉKLETEK

A Magyar Atlétikai Szövetség  szeretné felhívni a szakosztályok, edzők és versenyzők figyelmét, hogy a 2004. évi Sporttörvény értelmében  „3. § (1) A versenyzőnek – a versenyrendszerben, bajnokságban való részvétel feltételeként – a sportszövetség által kiállított, e törvényben meghatározott feltételeknek megfelelő, a versenyrendszerben vagy versenyeken való részvételre jogosító sportolói igazolvánnyal (a továbbiakban: versenyengedély) kell rendelkeznie.”

Aki ezt nem tudja felmutatni (pl. rendszerből kinyomtatva) a jelentkeztetésnél, vagy a nevezési határidő lejártával a rendszer nem látja, hogy van érvényes engedélye, az nem vehet részt a versenyen.

A MASZ érvényes versenyengedélye nem a kékkönyv felmutatásából áll, hanem a MASZ versenyadminisztrációs rendszerében történő regisztrálásból, annak jóváhagyásából és a versenyengedély díjának befizetéséből.

Akit nem regisztrált az egyesülete/szakosztálya a rendszerben, és/vagy nincs érvényes sportorvosi engedélye az nem fog tudni elindulni a versenyeken sem!

A mellékletben   szereplő a versenyzők rendelkeznek versenyengedéllyel. Akik nincsenek rajta a két lista egyikén sem, azoknak meg kell hosszabbítani a versenyengedélyüket,vagy kérelmezni kell azt a szombati versenyig.  Aki nem teszi, az nem indulhat sem az Összetett OB-n, sem a meghívásos versenyen!    MASZ

Versenyengedéllyel rendelkező versenyzők    

Folyamatban levő versenyengedélyes versenyzők

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.