Szakosztályok, figyelem!

ÚJ  INFORMÁCIÓK !A 117 .Atlétikai Magyar Bajnokság nevezési tudnivalói  /   Nevezési lap

figyelem!Az elmúlt napokban történt megkeresésesek miatt némi korrekcióra és megerősítésre szeretnék felhívni a szakosztályok figyelmét, a felnőtt OB-ra való nevezés és az indulási feltételekkel kapcsolatosan:

Az OB-ra történő nevezést csak a mellékletként csatolt nevezési lapon tehetik meg a szakosztályok. A kitöltött nevezési lapokat a  versenyiroda@masz.hu  email címre kell beküldeni, legkésőbb  június 11. /hétfő/ 24,00 óráig.

A KÉSŐBB BEÉRKEZŐ NEVEZÉSEKET A SZÖVETSÉG NEM FOGADJA EL!

A nevezések feldolgozása után a MASZ honlapján  június 13./szerda/ 12,00 órát  követően közzétesszük az elfogadott indulók névsorát.

A benevezett, de a nevezési feltételek valamelyikének hiánya miatt elfogadásra nem került nevezések mellett megjelöljük a kizáró feltételt, melyet a szakosztályoknak van módjuk pótolni . A pótlásra június 15. /péntek/ 12,00 óráig  van lehetőség. CSAK a hiány pótlására (regisztrációs problémák) , nevezések módosítására, vagy új nevezésekre NINCS!

A fenti dátum után azok a versenyzők, akiknek nevezése nem megfelelő (nem pótolták a hiányosságokat),  NEM INDULHATNAK A VERSENYEN.

A versenybíróság egy olyan rajtlistát kap,- és csak abból dolgozhat -, amely csak azon versenyzők neveit tartalmazza, AKIKNEK NEVEZÉSE MINDEN SZEMPONTBÓL MEGFELEL A MASZ VERSENYSZABÁLYZATÁBAN ELŐÍRT FENTI FELTÉTELEKNEK.

A RAJTLISTÁBA EZEK UTÁN SENKINEK AZ ENGEDÉLYÉVEL NEM LEHET FELVENNI ÚJ NEVEKET.

A helyszíni jelentkezéskor már csak a tökéletesen kitöltött és minden adatot tartalmazó igazolásra /kék könyv/, és érvényes orvosi igazolás bemutatására van szükség!

A nevezéssel kapcsolatban az alábbi szabályozók lépnek életbe:

1. A nevezés nincs szintekhez kötve. (Korábban, a kiírásban jelzett szintek érvényüket vesztették.)

2. Elfogadásra kerülnek:

a)  A nevezési határidő napján érvényes ranglista (www.masz.hu)  2012. évi eredményei, melyeket az  ITT   jelzett,  maximálisan feltölthető létszámkeret enged;b)  2011. évi eredmény csak abban az esetben, ha az jobb az idei ranglista 3. helyezett eredményénél. (Helyén kezelt besorolással, az idei ranglistába.)c)  A váltók esetén, minden nevezett váltó indulási jogot kap, amennyiben eleget tesznek a fenti kitételeknek (nevezés, érvényes VE,orvosi engedély).

Bp, 2012. 06.06.      Magyar Atlétikai Szövetség 

Értesítő    .    Nevezési lap

OB 2012

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.