Figyelem: közeledik a pályázati határidő!

Csak formailag és tartalmilag pontosan elkészített, aláírt, két példányban személyesen beadott pályázatokat tud elfogadni a szövetség!

figyelemKözeledik a Sportágfejlesztési Támogatás 2013  főcímmel meghirdetett pályázatok beérkezési határideje. Örömteli, hogy a pályázatok folyamatosan érkeznek a szövetség irodájába, de a beadott anyagokkal kapcsolatosan többször tapasztalható pontatlanság.

A szövetség vezetői ezért kérik, hogy mielőtt a pályázók benyújtják pályázatukat, olvassák el pontosan, hogy megfelel-e a formai és tartalmi követelményeknek, a benyújtásra vonatkozó kéréseknek, amelyek a Pályázati felhívásban és útmutatóban  találhatóak.

Ami emellett még nagyon fontos: a pályázatot személyesen kell  2 példányban, aláírva  beadni a MASZ irodában. A határidő november 18. hétfő 10,00 óra!

Az elmúlt időszakban többen adták be egy példányban pályázatukat és a postára adott pályázatok határidőre való beérkezése is bizonytalan. Ha hétfő 10,00 óráig nem ér be a pályázat, a szövetség a határidő után nem tudja azt elfogadni.

Ezért a fentieket megismételve a MASZ kéri, hogy a pályázók személyesen hozzák be az anyagokat, a formai és tartalmi követelményeknek megfelelően elkészítve, két példányban, aláírva.  A minél több sikeres pályázat reményében, köszönettel MASZ.

A pályázati tudnivalók a honlap jobb oldalán olvashatók.

masz

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.