A MASZ szakosztályai, szövetségei részére!

Tisztelt Sporttársunk !

maszMint arról a híradásokból Önök is értesültek, a kormány tervei szerint 2013. július 1-től kezdődik meg az atlétika - 15 más kiemelt sportággal együtt - 2020-ig szóló fejlesztési támogatása. Ennek előfeltétele, hogy a Magyar Atlétikai Szövetség elkészítse és a Magyar Olimpiai Bizottságnak, valamint a sportért felelős államtitkárságnak március 29-ig  benyújtsa a sportág 2020-ig szóló átfogó stratégiai fejlesztési tervét. 

A terv elkészítéséhez az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért és Ifjúságért felelős államtitkársága sorvezetőt készített, amihez igazítva szerkesztjük egybe a korábbi időszakban, illetve az elmúlt hónapokban készült részterveket. A hosszú távú stratégia megalapozásához ugyanakkor nélkülözhetetlennek tartjuk, hogy megismerjük a sportágban dolgozók, az atlétika belső érintettjeinek véleményét, gondolataikat beleszerkesszük a fejlesztési tervbe.

Ezért azt kérjük, hogy az alábbi három kérdés köré csoportosítva írják meg javaslataikat a sportág jövőjével és fejlesztésével kapcsolatban.

Mivel a sportigazgatás sajnálatos módon meglehetősen szűk határidőt szabott a feladat elvégzésére, ezért azt kérjük, hogy egy témakört, külön alpontokba szedve legfeljebb egy oldalon fejtsenek ki, a három kérdésre összesen maximum 9000 karakterben írják meg gondolataikat.

A külső körülmények okán kénytelenek vagyunk azt kérni, hogy legkésőbb 2013. március 24., vasárnap 22:00 óráig küldjék vissza válaszaikat  a titkarsag-masz@masz.hu  email címre, hogy fel tudjuk dolgozni azokat.

1.) A mai állapotokhoz képest 2020-ban Ön milyen megvalósult célokat és eredményeket tekintene pozitív irányú előrelépésnek a magyar atlétikában?

2.) Kérjük, fejtse ki azokat a szakmai feltételeket, amelyek Ön szerint hozzásegítik a magyar atlétikát ahhoz, hogy az 1. pontban Ön által megjelölt célokat elérhesse a sportág, hogy a következő években jelentősen növekedjen az aktívan atletizálók és növekedjen a minőségi versenyzők száma? Kérjük véleményét indokolja!

3.) Az Önök szakosztálya szemszögéből nézve milyen létesítmény- és eszközfejlesztések szükségesek a célok megvalósulásához, a 2. pontban Ön által megfogalmazott szakmai feltételek biztosításához? Kérjük indokolja a fejlesztések szükségességét, és amennyiben lehetséges, részletezze ezeket éves lebontásban 2013-2020 időszakban!

A közös munka sikerében bízva közreműködő segítségét köszönjük!   Gyulai Márton főtitkár 

Átfogó stratégiai fejlesztési terv - levél/ pdf.

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.