Több mint 120 millió forintot ítélt meg az elnökség pályázatok útján

sportagfejlesztesi_tamogatas_kicsi

A Magyar Atlétikai Szövetség elnöksége november 22-i rendkívüli ülésén megvitatta és elfogadta a Sportágfejlesztési Támogatás 2013. keretében meghirdetett az „Atléták felkészülése műhelytámogatások keretében, pályázati rendszerben” Projekt Támogatására előterjesztett támogatási összegeket. A döntés egyhangú volt, mind a 7 elnökségi tag jelen volt, órákon keresztül ütköztették érveiket pro és kontra.

Az ülést komoly előkészítő munka előzte meg; a MASZ iroda minden adatot, pályázatot, igazolást ellenőrzött, hiánypótlásra adott lehetőséget, a pályázatokat feldolgozta és táblázati formában prezentálta azokat.

Sajnos számos MASZ tagegyesület egyáltalán nem nyújtott be pályázatot, voltak többen akik hibásan kitöltve, vagy olyan kategóriára adták be melyre nem voltak jogosultak. Ezeket a MASZ elnöksége egyesével megvitatta és ezek tudatában hozta meg döntését. A pályázatok útján igényelt összeg mindhárom kategóriában a sokszorosa volt a rendelkezésre álló keretnek. Ezzel együtt a több mint 120 millió forint, ami a döntés értelmében a szakosztályokhoz kerül napokon belül, a valaha látott legnagyobb direkt támogatási forrás és egyben lehetőség is a Magyar Atlétika számára.

A megítélt támogatások listája itt található.

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.