Hírek a Syma csarnok edzés-lehetőségeiről

Idén is vásárolhatók bérletek / Edzésrend kerül kialakításra

figyelem A MASZ értesíti a szakosztályokat, hogy a SYMA csarnok atlétikai fedett pályája várhatóan  november 8-tól használható.

A 2014-2015-ös szezonra szóló bérletek ára egyesületi tagoknak a tavalyi évhez hasonlóan 10.000 Ft + áfa, amit a szakosztályok képviselői az összeg befizetésekor, vagy az utalás megérkezésekor, november elejétől  vehetnek át a szövetség irodájában. A válogatott kerettagok szintén ott kapják meg a belépőket. A külföldiek a csarnokot napi jegy ellenében vehetik igénybe.

A Magyar Atlétikai Szövetség felhívja az edzők és sportolók figyelmét, hogy a megnövekedett érdeklődés miatt szigorú edzésrend kerül kialakításra, amely érinti, hogy mely szakágak mikor és mire használhatják a fedett pálya lehetőségeit. (Pl. olyan ismétlődő problémák elkerüléséért, hogy a limitált hely miatt magasugró-edzéseket  nehezen lehet tartani, illetve a körpályát is gyakran bérlettel/jeggyel nem rendelkező. illetéktelen személyek használják.)

A szövetség kéri továbbá, hogy a létesítményt igénybe vevő sportolók és edzők a pálya és az öltözők rendjére, tisztaságára fokozottan ügyeljenek. Köszönettel MASZ

syma csarnok ml

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.