A MASZ felhívása!

Pályázni lehet a 2014. évi liga, bajnoki és csapatbajnoki versenyek rendezésére Magyarország Atlétikai Csapatbajnokságának új kiírása

figyelemA Magyar Atlétikai Szövetség felhívja a tisztelt szakosztályok, érdeklődők figyelmét, hogy honlap jobb oldalán megtalálható a szövetség pályázati felhívása a 2014. évi liga, bajnoki és csapatbajnoki versenyek rendezésének témakörében.

A MASZ már korábban deklarált két vezérelvének: a minőségi atléta létszám és az aktív atlétizálás értékének növelése érdekében létrehozta a Magyar Szuper Ligát, az Utánpótlás Magyar Ligákat, a Mezei Futó Magyar Ligát, az Országúti 10km-es Országos Bajnokságot és Magyarország Atlétikai Csapatbajnokságát. Ezek tudatában, a Magyar Atlétikai Szövetség lehetőséget kíván teremteni a korszerű feltételekkel rendelkező városok, klubok, szakosztályok számára az új versenyrendszerhez történő csatlakozásra.

A mostani pályázati kiírás nagyobb teret ad annak, hogy a pályázók saját környezetük, lehetőségeik alapján kifejtsék: milyen eseményt, eseményeket tudnának megszervezni és milyen feltételeket tudnának biztosítani.

Pályázati határidő: 2014. január 29. éjfél     

Cím:  titkarsag-masz@masz.hu        .       Pályázati kiírás

Ugyancsak megtalálható a honlap jobb oldalán – a 2014. évi Versenyrendszer jelentős versenyeinek kiírásával együtt – Magyarország Atlétikai Csapatbajnokságának új kiírása, a Csapatbajnokság csapat nevezési lapja és a Csapatbajnokság részletes nevezési lapja.

A MASZ ezt a versenyformát létrehozva olyan célok megvalósulását szeretné elősegíteni, mint az aktív atletizálás értékének növelése; a minőségi versenylehetőségek bővítése; a spotszervezetek munkájának egymással történő csapatszintű összehasonlítása;

a sportszervezeteken belüli és a sportszervezetek közötti kommunikáció fejlesztése; a közösséghez tartozás érzésének erősítése és a versenyidény meghosszabbításával elősegítése annak, hogy a következő szezonra történő felkészülés magasabb szintről indulhasson. (MASZ) 

Kiírás     .     CSB csapat nevezési lap       .     CSB részletes nevezési lap

masz

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.