Október 25-én kezdődik a Mezei futó Magyar Liga sorozat

Három verseny rendezésére lehet jelentkezni a MASZ-nál / Tudnivalók

Ismét meghirdeti a Mezei futó Magyar Liga versenyeket  az atlétikai szövetség. A sorozat célja a mezei (cross) futás és a szakág népszerűsítése, a versenyzési lehetőségek bővítése, a futók elismerése. A felnőttek versenyéhez kapcsolódóan három korosztályos liga is szerepel a kiírásban. Így mezei futásban az alábbi négy Liga kerül értékelésre:

Mezei futó Magyar Liga - Mezei futó Junior Liga Mezei futó Ifjúsági Liga - Mezei futó Serdülő Liga

Az október végén kezdődő Mezei futó Magyar Liga és az utánpótlás ligák lebonyolítása őszi-tavaszi rendszerű, 2015. márciusában fejeződik be. A sorozatba az alábbi öt verseny tartozik:

2014. október 25. - Békéscsaba, Póstelek  -  Kiírás2014. november 15. - Sötétvölgy (Szekszárd) 2014. november 29. (rendezésre lehet jelentkezni a MASZ-nál) 2015. március 7. vagy 8. (rendezésre lehet jelentkezni a MASZ-nál) 2015. március 14. Mezei futó OB (rendezésre lehet jelentkezni a MASZ-nál)

A részletes tudnivalók a honlap jobb oldalán és a mellékletben is olvashatók. Mint az a versenyek felsorolásánál is látható, a Magyar Atlétikai Szövetségnél lehet jelentkezni a sorozat harmadik, negyedik, ötödik versenyének megrendezésére. (MASZ)

Mezei futó Magyar Liga 2015/ Kiírás

ob mezei2014 ml

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2022 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.