Aranyjelvényes pólók és oklevelek - 2014

Tisztelt Szakosztályok!

figyelem Folytatva a hagyományokat, a Magyar Atlétikai Szövetség továbbra is díjazza eredményes sportolóit. A 2014-es évben aranyjelvényes szintet teljesített versenyzők ezúttal is megkapják a szintteljesítést igazoló Aranyjelvényes pólót és oklevelet.

Kérjük, hogy a mellékelt táblázat kitöltésével küldjék meg a MASZ iroda részére szakosztályuk aranyjelvényes szintet teljesített sportolóinak névsorát.

Felhívjuk a szakosztályok képviselőinek figyelmét a minősítésekkel kapcsolatos versenyszabályzat változásaira, melyek értelmében:

a.) Gyermek korcsoportos versenyzőket minősíteni nem lehet.b.) Az újonc korosztályos versenyzők négypróbában szerezhetnek Arany, Ezüst és Bronzjelvényes minősítést. Csak Aranyjelvényes minősítést szerezhetnek 4x100 m és 4x600 m-es váltóban, valamint a minősítési táblázatban feltüntetett egyéni versenyszámokban.

FIGYELEM! A táblázatban külön-külön munkalapon találhatók az újonc, serdülő, ifjúsági és junior korosztályok! Ezt a kitöltésnél ne hagyják figyelmen kívül.

A kitöltött táblázatokat a balint.kaman@masz.hu címre legyenek szívesek visszaküldeni legkésőbb 2015. március 29-ig. Köszönettel, Magyar Atlétikai Szövetség

Aranyjelvényes minősítést szerzett atléták – 2014 / táblázat

Junior minősítési szintek – 2014       .     Ifjúsági minősítési szintek – 2014Serdülő minősítési szintek – 2014     .     Újonc minősítési szintek - 2014

masz 450x125

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.