Gyakorlati tájékoztatót és konzultációt rendez a MASZ

Meghívó klubvezetők, szakosztályvezetők, sportorvosok, masszőrök, edzők, atléták részére

masz Gyakorlati tájékoztatóval egybekötött konzultációt rendez a MASZ március 29-én vasárnap, a Testnevelési Egyetem Hepp Ferenc dísztermében (1123 Budapest, Alkotás u. 44.). A mellékletben olvasható programra a szövetség várja a klubvezetők, szakosztályvezetők, sportorvosok, masszőrök, edzők és atléták megjelenését. Az eseményen történő részvétel mindenki számára nyitott és ingyenes.

A 2014. évi műhelytámogatások kiosztásának és elszámolásának tapasztalatairól, valamint a 2015. évi műhelytámogatások folyósításának gyakorlati lépéseiről illetve az online nevezési rendszer használatáról tartott előadásokon való részvétel mindazon egyesület és szakosztály számára kötelező, amely a MASZ versenyrendszerében szereplő esemény szervezője és/vagy műhelytámogatásban részesül!      Az előadások fő témái: 

- Egészségügyi tájékoztató és anti-dopping ismeretek;

- Kölyök Atlétikai Program az egyesületekben; 

- Tájékoztató a 2014. évi műhelytámogatások kiosztásának és elszámolásának tapasztalatairól, valamint a 2015. évi műhelytámogatások folyósításának gyakorlati lépéseiről;

- Gyakorlati tájékoztató a MASZ Információs Rendszer (MIR) online nevezési rendszerének használatáról. (MASZ - 2015.03.04.)

A részletes programot tartalmazó  Meghívó  ITT  olvasható

masz

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.