Információk a SYMA csarnok használatával kapcsolatosan

 

A Magyar Atlétikai Szövetség az alábbiakra hívja fel a szakosztályok figyelmét a SYMA csarnok használatával kapcsolatosan:

Bérletek
A SYMA csarnok használatára vonatkozó bérletek már átvehetők, illetve megvásárolhatók a MASZ irodában!
A belépési jogosultságok ellenőrzésének 2015. október 28-i bevezetése miatt javasoljuk a bérletek mihamarabbi átvételét/megvásárlását!

Ismételten felhívjuk a szakosztályok figyelmét, hogy bérletvásárlásra kizárólag az egyesületek igazolt és érvényes vagy 2015. évben lejárt fényképes versenyengedéllyel rendelkező sportolói jogosultak!   

(lásd:  bérletkonstrukció).

Beléptetés
A SYMA csarnok október 12-i megnyitása óta alkalmazott türelmi idő lejár, és a belépési jogosultságok szigorú ellenőrzése október 28-án életbe lép.
Ezen naptól kezdődően kizárólag érvényes bérlettel és fényképes (érvényes vagy 2015. évben lejárt) versenyengedéllyel lehetséges a SYMA csarnokba belépni.

A fényképes versenyengedélyek kinyomtatása a sportolók és a létesítményt igénybevevők felelőssége, melyet – a bérlettel egyetemben – kötelesek minden alkalommal felmutatni a beléptetésnél közreműködő kollegáknak. 

SYMA csarnok - Pálya és házirend

Zárva tartás
Felhívjuk a SYMA csarnokot használók figyelmét az alábbi változásokra!

- 2015. október 23-án a SYMA csarnok zárva lesz!
- 2015. október 26-29 között a rúdugró szakág speciális programja miatt a szakosztályok részére a rúdugró hely korlátozottan áll csak rendelkezésre, és azok használatában az összetartás résztvevői előnyt élveznek.
- 2015. október 30-31-én a SYMA csarnok egyéb rendezvény miatt zárva lesz. Nyitás 2015. november 2-án a szokásos időrendnek megfelelően.

Sikeres felkészülést kívánva, MASZ

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.