Meghosszabbított határidő

Felhívás a 2014. évi Fair Play díj jelölésekre

FairPlay log clA MOB Fair Play Bizottsága 2015. február 15-ig meghosszabbítja a „Fair Play”  díj jelölések beküldési határidejét. Eddig az időpöntig  lehet javaslatokat tenni a Magyar Olimpiai Bizottságnál arra, hogy kik kapják meg a 2014-es évre vonatkozó Fair Play díjakat.

Pályázni a következő kategóriákban lehet:1. Fair Play cselekedet2. Életmű díj3. A Fair Play eszméjének népszerűsítése4. Fair Play a szabadidősportban5. Fair Play a művészetben

„- Várjuk javaslataikat, jelöléseiket minden olyan esetben, amikor kiemelkedően sportszerű cselekedetről, a Fair Play elveit folyamatosan és példamutatóan szem előtt tartó életpályáról, vagy a Fair Play értékek népszerűsítése területén kiemelkedő tevékenységről szereznek tudomást – mondta a felhívással kapcsolatosan Dr.Kamuti Jenő, a MOB Fair Play Bizottságának elnöke.

-  Kérjük, hogy a javaslatok tartalmazzák a Fair Play cselekedet rövid leírását. A Bizottság a beérkező jelöléseket értékeli és a legérdemesebbeket díjazásban részesíti. A díjátadó ünnepségre 2015 első negyedévében kerül sor. A javaslatokat előzetesen is köszönjük szépen!”

A pályázatokat 2015. február 15-ig az alábbi címre kéri a bizottság eljuttatni:Magyar Olimpiai Bizottság Dr. Kamuti Jenő.  a MOB Fair Play Bizottság elnökeCím: 1124 Budapest, Csörsz u. 49-51. - Fax: +36 1 225-0522 - e-mail: kamuti.jeno@mob.hu

Felhívás/pdf

diskobolos

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.