Október 12-én nyit a SYMA csarnok!

Belépési- és pályahasználati tudnivalók  /  Mellékletek

figyelemA MASZ értesíti a szakosztályokat, hogy a SYMA csarnok atlétikai fedett pályája az idei évben már október 12-től várja a sportolókat. A csarnok fokozatosan kerül átadásra (elsőként futó számok, majd ugró számok), és teljes egészben (kivéve súlylökés) október 15-től lesz használható. A súlylökő helyet – szervezési okokból – csak november 2 -től kezdődően lehet igénybe venni.

A Magyar Atlétikai Szövetség felhívja az edzők és sportolók figyelmét, hogy a tavaly tapasztalt megnövekedett érdeklődés miatt a pálya használatára vonatkozó jogosultságok konstrukciójában változások lépnek életbe a 2015-2016-ös szezonban, melyekről részletesen a mellékelt dokumentumokban lehet tájékozódni.

A bérleteket a szakosztályok az összeg készpénzben történő befizetésével egy időben, vagy az átutalás MASZ számlájára történő megérkezése után vehetik át a szövetség irodájában október 12-től kezdődően. A válogatott sportolók szintén a MASZ irodában vehetik át a belépőiket.

A szövetség tisztelettel kéri a létesítményt igénybe vevő sportolókat és edzőket, hogy a pálya és az öltözők rendjére, tisztaságára fokozottan ügyeljenek.

Eredményes felkészülést kívánva, köszönettel: Magyar Atlétikai Szövetség

Belépési jogosultság - Bérlettípusok/ SYMA csarnok 2015-2016       

Pályarend és házirend/ SYMA csarnok 2015-2016

syma csarnok verseny2014 ml

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.