2016. I. félévi műhelytámogatási szerződések

Örömmel értesítjük az érintett Tagszervezeteket, hogy a Magyar Atlétikai Szövetség és az Emberi Erőforrások Minisztériuma közötti - 2016. évre vonatkozó - Kiemelt Sportágfejlesztési Támogatás szerződése aláírásra került, melynek folyományaként a 2016. I. féléves műhelytámogatásra vonatkozó egyesületi szerződések megköthetőek.

Fentieknek megfelelően tisztelettel kérjük az érintett szakosztályokat, hogy a támogatási szerződések előkészítéséhez szükséges anyagokat a MASZ honlapján (a nyitó oldalon a "Sportágfejlesztési támogatások" menüpont alatt) található nyomtatványok és dokumentumok felhasználásával összeállítani és a MASZ részére megküldeni szíveskedjenek.

Fontos! A dokumentumokat újonnan szíveskedjenek a honlapról letölteni, mert változások lehetnek az előző évekhez képest.

Felhívjuk a tagszervezetek figyelmét, hogy a 2016. I. félévi műhelytámogatásokra vonatkozó szerződések előkészítésének és megkötésének további feltétele a 2015. II. féléves műhelytámogatás valamint egyéb - MASZ által biztosított - támogatások elszámolásának elfogadása!

Kérdés esetén, kérjük írásban szíveskedjenek azt megküldeni a maszpalyazat2014@gmail.com email címre!

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.