Atlétikai versenybíró képzés Budapesten/ Jelentkezni lehet február 8-ig

Február 10-től atlétikai versenybírói tanfolyamot, képzést szervez a Budapesti Atlétikai Szövetség és a Magyar Atlétikai Szövetség Budapesti Regionális Igazgatósága. Minden 16. életévét betöltött, a téma után érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

A tanfolyam elvégzése, és sikeres vizsga esetén a résztvevők III. osztályú versenybírói minősítést szereznek. A vizsgára bocsátás feltétele a tanfolyam elméleti óráinak több mint 70 %-ban történő látogatása. A minősítés megszerzésének további feltétele a sikeres (legalább 55 %-os eredménnyel megoldott) írásbeli vizsga, illetve a tanfolyam ideje alatt egyszeri versenybírói tevékenység a Budapesti Atlétikai Szövetség versenyén.

Az oktatásra hat alkalommal (február 10., 17., 24., március 2., 9. és 16.) a Budapesti Sportszövetségek Székházában kerül sor (1053 Budapest, Curia u. 3.)  - egy-egy alkalommal 2,5 óra időtartamban.

Az első oktatási nap 2016. február 10. szerda 17:00 óra (Kapcsos Lajosné terem). A tanfolyam díja 4.000.- forint, mely tartalmazza a vizsgadíjat és a szükséges oktatási anyagokat.

A szervezők február 8-ig a bpatletika@gmail.com   e-mail címre várják az érdeklődők jelentkezését - a mellékelt adatlap kitöltésével és beküldésével. Bővebb információk:

Sátor László  (+36 20 777 41 91), vagy bpatletika@gmail.com

Budapesti Atlétikai Szövetség      -     MASZ Budapesti Regionális Igazgatósága

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.