Az Atlétikai Magyar Szuper Liga döntőjébe jutottak javított névsora!

Elkészült a szeptember harmadikán és negyedikén megrendezésre kerülő  Atlétikai Magyar Szuper Liga  döntőjébe jutott atléták névsora. A listában versenyszámonként  a vastag fekete vonal fölöttiek a döntőbe jutottak, az ő nevük vastag betűvel van szedve.

Aki úgy került be a nyolcba, hogy JL győztes (és egyébként nincs benne az első nyolcban), annak a neve mellett olvasható, hogy JL győztes. Aki a nyolcba szabadkártyával került be, annak a neve mellett ez van feltüntetve..

Vannak olyan atléták, akik JL győztesek, de szerepelnek a SZL listájában is, csak nem az első nyolcban. Ők nem kerültek ki a listából az eredeti helyről – annak ellenére, hogy a nyolcban is szerepelnek – de az eredeti helyeken dőlt betűkkel kerültek felírásra.

Akinek a neve a vastag fekete vonal alatt pirossal van szedve, tartalékként szerepel a versenyszámban.  Ez azokban a versenyszámokban, ahol a létszám megengedi, hat főt jelent számonként.

A MASZ mindenkitől kér visszajelzést, a tartalékoktól is! Ez nagyon fontos, mert aki nem jelez vissza, annak a helyére automatikusan bekerül a következő tartalék.

A visszajelzési határidő a Versenykiírásban foglaltak alapján: „ a döntőbe jutott atlétáknak és a tartalékoknak a döntőben való részvételt (tartalékoknak a részvételi szándékot)  augusztus 26-án 16 óráig versenyiroda@atletika.hu  címre küldött e-mailben meg kell erősíteni a MASZ Versenyiroda felé”.

A fentiek tanulmányozását és betartását kérve, eredményes versenyt kíván a szövetség.

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.