Értesítés a 2016.évi „Sport legyen a Tied” program részvételi lehetőségeiről / Mellékletek

A MASZ tagszervezeteinek figyelmébe!

Értesítés a 2016.évi „Sport legyen a Tied” program részvételi lehetőségeiről  / Mellékletek

Tisztelt Tagszervezetünk!

2015. évben a Magyar Atlétikai Szövetség lehetőséget kapott "A Sport legyen a Tied" (SLT) központi finanszírozású sportág népszerűsítési program keretén belül a Kölyök Atlétikai Program (KAP) egyesületi színtérre történő kiterjesztésére és célzott, atletikus  felkészítést elősegítő eszközcsomagok iskolákhoz történő kihelyezésére valamint új gyerekcsoportok beindítására a partner egyesületek bevonásával.

Szövetségünk a 2016-os évben is lehetőséget kapott az EMMI által finanszírozott SLT 2.0 programban való részvételre, melynek központi eleme továbbra is az iskolai színtéren történő eszközfejlesztés.

A 2016. évi programmal a 2015-ben elindított „hídépítést” kívánjuk folytatni,

amely, mivel a kerettantervben szereplő Kölyök Atlétikai képzésben részesülő korosztály legidősebb képviselői 2016-ra elérik a felső tagozatos életkort – az alsó tagozatos korosztályon túl - ahol limitált számú KA eszközcsomag kiosztására nyílik lehetőségünk,

a felső tagozatos és középiskolás diákok képzésére is hangsúlyt kíván fektetni azon intézményeknél, ahol hosszú évek óta helye és hagyománya van fókuszált atlétikai képzésnek, tehetséggondozásnak

Az SLT 2.0 program kapcsán továbbra is egyesületeink segítségét, közreműködését kérjük, hiszen a versenyrendszereken keresztül jó rálátásuk van az érintett korosztályokra és sok esetben – szakembereik révén - közreműködnek az iskolai testnevelésben is.

Ennek megfelelően – valamint az előző év tapasztalatai és a szakmai elképzeléseink alapján – ismét azon iskolákat ajánlanánk az EMMI felé a programban való részvételre, melyeket egyesületeink, szakosztályaink jelölnek meg.

Éppen ezért kérnénk, hogy a programban részt venni kívánó egyesületek a mellékelt kérdőív kitöltésével jelöljék meg azon intézményeket, amelyekkel már van élő együttműködésük és/vagy nyitottak az eszközcsomagok befogadására és a tagszervezetünkkel történő hosszú távú együttműködésre.

A kitöltött táblázatokat 2016. január 15-ig kérjük megküldeni elektronikusan Scheidler Géza (schgesa@gmail.com), valamint postai úton a MASZ (1146 Budapest, Istvánmezeti út 1-3.) részére.

Kérdés esetén állunk szíves rendelkezésükre.

Üdvözlettel:  Rutkovszky Ede  Ügyvezető Igazgató   

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.