Pályázati felhívás 2017 – BOM Tanulmányi támogatás

Idén már negyedik alkalommal hirdet ösztöndíj pályázatot a "BOM a Magyar Sportért"  Közhasznú Alapítvány a kiemelkedő sporttevékenységet folytató diákok részére, tanulmányaik eredményességének elősegítése céljából. 

Pályázati időszak: 2016. november 1.  -  2017. január 15. között

Az ösztöndíjra az a diák pályázhat, aki:

1 ,olimpiai, vagy paralimpiai sportágban szerepel és a saját sportági szakszövetsége együttműködési megállapodást köt a „BOM a Magyar Sportért” Közhasznú Alapítvánnyal;

2, olimpiai, vagy paralimpiai kerettag vagy a pályázat évét követő legközelebbi olimpiai, illetve paralimpiai játékokon történő részvételre készül;

3, közép-, vagy felsőfokú iskolarendszerű (tanulói vagy hallgatói jogviszony keretében folytatott) vagy iskolarendszeren kívüli, közoktatási intézmény vagy akkreditált, nem állami fenntartású intézmény által nyújtott tandíjköteles oktatásban, illetve képzésben vesz részt.

A pályázati anyagban kitöltött pályázati adatlapra, a választott iskolától hallgatói igazolásra, a sportági szakszövetségtől elnöki vagy főtitkári ajánlásra, illetve amennyiben a sportoló szociálisan rászoruló, ennek bemutatására van szükség ahhoz, hogy egy-egy pályázó anyaga a sportszakmai bizottság, majd a kuratórium elé kerüljön.  

A pályázatnak a fent felsorolt valamennyi dokumentumot tartalmaznia kell. A hibás, hiányos vagy valótlan tartalmú pályázatok elutasításra kerülnek.  A szükséges feltételek, a pályázati kiírás, illetve a pályázathoz szükséges dokumentumok a mellékletekben megtalálhatók. 

A dokumentumok letölthető mellékeltből és a BOM Alapítvány weboldaláról is - a mellékletekben található video link megnyitásával megtekinthető a pályázat folyamata is.

A pályázat leadásának határideje: 2017. január 15. – amelyet kizárólag postai úton várnak a 1535 Budapest Pf.769 címre.

A pályázat eredményéről a résztvevők a pályázati adatlapon megadott e-mail címen kapnak értesítést,  2017. február végéig. (info: BOM)

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.