A Serdülő, Ifjúsági és Junior Ligák sportszervezeti díjazása

Tisztelt Szakosztályok!

Az Atlétikai Magyar Liga versenysorozat kiírásának értelmében a sportszervezeteket az alábbiak szerint díjazza a Magyar Atlétikai Szövetség:

1.A Serdülő Magyar Ligában a végeredményben 1-8. helyen végzett atléták összesített létszáma alapján a sportszervezetek között összesen 2,5 millió Forint kerül szétosztásra. Ebben az értékelésben egy atléta maximum két versenyszámban számítható be.

2.Az Ifjúsági Magyar Ligában a végeredményben 1-6. helyen végzett atléták összesített pontszáma alapján a sportszervezetek között összesen 3,5 millió Forint kerül szétosztásra a megszerzett pontok arányában. Ebben az értékelésben egy atléta maximum három versenyszámban számítható be. 

3.A Junior Magyar Ligában a végeredményben 1-6. helyen végzett atléták összesített pontszáma alapján a sportszervezetek között összesen 4 millió Forint kerül szétosztásra a megszerzett pontok arányában. Ebben az értékelésben egy atléta maximum három versenyszámban számítható be.

 

A számla tartalma:

Sportszolgáltatás

Serdülő / Ifjúsági / Junior Atlétika Magyar Liga          (Lehet egy számlára írni, de korosztályonként külön-külön sorba kérjük!)

eredményességi díj

…. helyezés               és az összeg.

- számla kelte: amikor a számla megírásra kerül,

- fizetési határidő: a számla kelte + 15 nap,

- teljesítés dátuma: 2016.09.21.

 

A számlákat 2016. október végéig kérjük elküldeni a MASZ címére!

 

 A díjazottak listája:

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.