U23 válogatott viadal / SLO-HUN-POL-CZE Csapatösszeállítás - Tudnivalók

A július 15-én, pénteken, a szlovéniai Mariborban megrendezésre kerülő CZE-SLO-POL-HUN U23  válogatott viadalra az indulás időpontja és helyszíne: július 14. (csütörtök) 11,00 h a Budapest, XIV.ker.  Cházár A. utca és Thököly út kereszteződésében található megállóból. Gyülekező legkésőbb 10,40-ig  az indulási helyszínén!  Az utazás Budapestről Mariborba autóbusszal történik.

A csapat technikai vezetőjének, Kámán Bálintnak ( balint.kaman@atletika ) előzetesen jelzett atléták a következő megálló helyeken tudnak felszállni: Székesfehérvár, Shell benzinkút kb. 12,15 h – Nagykanizsa, Tesco parkoló kb. kb. 13,30 h.

A verseny helyszíne: Stadium Poljane, Maribor  -  részletes tudnivalók a mellékelt  Kézikönyvben  találhatók.

A négyes viadalon a válogatott  NIKE felszerelésben áll rajthoz (új felső, új zöld színű alsóruházat), amelyet a szövetség munkatársai összekészítenek, és a csapatbuszhoz eljuttatják.

Hazautazás: július15-én, pénteken, a versenyt követően, a csapatbusszal.  Érkezés Budapestre, (XIV. Cházár A. utca  - Thököly út), várhatóan a késő esti órákban.  A MASZ a verseny, az utazás teljes időtartamára biztosítást köt a csapat minden tagjára. 

Eredményes versenyzést kíván a válogatott viadal minden résztvevőjének a Magyar Atlétikai Szövetség. 

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.