Az U18 válogatott összeállítása

A június 16-án  pénteken Miskolcon  lebonyolításra kerülő HUN - CZE - SLO - SVK  U18  válogatott viadalon  résztvevő magyar csapat összeállítása a mellékletben olvasható.  Tudnivalók az eseménnyel kapcsolatban:

A Budapest-környékiek és a nyugat-magyarországiak  június 15-én, csütörtökön 14,00  órakor indulnak a SYMA csarnoktól. A gyülekező időpontja: 13,45 h.

A keletről érkezőknek, kiknek célszerűbb egyenesen Miskolcra menni, a találkozó időpontja: 16,30 h a pályán ( 3515 Miskolc, Egyetemváros, Miskolci Atlétikai Centrum). Majd könnyű átmozgatás után foglalja el a csapat a szállást, amely a Szemere kollégiumban lesz (3529 Miskolc, Ifjúság útja 16-20.).

A válogatott viadalra biztosított felszerelés tartalmaz egy garnitúra melegítőt, pólót, hosszú sztreccs nadrágot és versenyfelszerelést.  A verseny idejére a szövetség a csapat tagjaira biztosítást köt.

A szövetség kéri a versenyen kívül induló atléták egyesületeit, hogy sportolóik utaztatásáról és szállásáról gondoskodni szíveskedjenek. Sikeres szereplést kívánva, köszönettel  MASZ

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.