Fontos és hasznos információk a 122. Magyar Bajnokságra!

Tisztelt Versenyzők, Edzők és Szakosztályok!

Az Országos Bajnokságra való nevezésekhez szükséges, még hiányzó sportorvosi dokumentumok MIR-be való feltöltésének határideje: holnap (csütörtök) 10:00 óra.

A kiírásnak megfelelően abban az ügyességi versenyszámban, ahol 10 vagy kevesebb versenyző nevezett, nem rendezünk selejtezőt. Ennek értelmében a női gerelyhajítás selejtezője elmarad! A 10 nevezett versenyző a döntő időpontjában hajít.

A férfi diszkoszvetés és a női súlylökés 11 fős, valamint a férfi súly és női diszkoszvetés 12 fős mezőnyéből, amennyiben a versenyszám selejtezője előtt 90 perccel, csak 10 vagy kevesebb versenyző jelentkezik le, a selejtező szintén elmarad!
Ezt a helyszínen a versenyszám kezdete előtt legkésőbb 80 perccel a hangosbemondón közöljük!
A 100/200 méteres sík, valamint a 100/110 méteres gátfutásban, a nevezett versenyzőkből bármennyien is jelentkeznek le, az előfutamok és a döntők megtartásra kerülnek.
A  400 méteres sík/gátfutásban és a hosszabb távokon, amennyiben az előfutamra 8-an, vagy kevesebben jelentkeznek le, elmarad az előfutam. Egy futás lesz a döntő időpontjában.
Az országos bajnokságok történetében először, mindkét egyenesben lehetőség lesz a sprintszámokban hátszélben futni. A versenyszám kezdete előtt 45 perccel döntünk a futás irányáról.
Az távolba ugró számokra ugyan ez érvényes.
A döntőbe jutottaknak külön jelentkezni a döntő előtt nem szükséges, de a CALL-ROOM-ban megjelenni a rajtnévvel kötelező!
Aki a bajnokságot nem tudja a helyszínen végignézni, az interneten élő közvetítésben követheti az eseményt.

A versenyzőknek sikeres szereplést, egyéni csúcsokat, szinteket kíván a szervezőbizottság!

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.