Konferencia a Hosszútávú Sportolófejlesztési Programmról

A Magyar Edzők Társasága konferenciát szervez a Hosszútávú Sportolófejlesztési Programmal (LTAD) kapcsolatban. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkárságának támogatásával és a Magyar Edzők Társaságának közreműködésével meghívtuk Magyarországra Balyi Istvánt, a Hosszú távú Sportolófejlesztési Program (továbbiakban Program)  megalkotóját.

A Program bevezetése a magyar sport jövőbeli eredményességének egyik záloga lehet, hiszen ez a keretrendszer a sportolók edzéseit, versenyeit, regenerációs folyamatait és az egyéni fejlődés ütemét figyelembe vevő olyan fejlesztési folyamat, mely a kisgyermekkortól egészen az felnőtt életkorig optimalizálja a sportolók képességei, készségei fejlesztését.

A továbbképzés keretében ismertetendő Program transzparens, könnyen megérthető folyamat, melynek alkalmazásával olyan dinamikus és motiváló környezet hozható létre, melyben a sportolóink kiteljesedésére még a legmagasabb szinten is minden lehetőség adott. A sportágak bármelyikében értelmezhető holisztikus megközelítés az, ami biztosítja a sportolók megfelelő motoros, mentális, értelmi és érzelmi fejlődését, melynek mottója: „Nem sportolót, hanem sportoló embert nevelünk és fejlesztünk.”

A széleskörű tájékoztatások nyilvánosak, de előzetes regisztrációhoz kötöttek. Regisztrálni a tájékoztató előtti napon 12 óráig  lehet, kizárólag az alábbi weboldalon:   https://magyaredzo.hu/rendezvenyre-jelentkezes

A workshopokon csak a szövetségek által delegáltak vehetnek részt.  A részletes program a mellékletben olvasható.  MET/Köpf Károly titkár

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.