Megkezdődnek a Liga-versenyek – több újdonság a kiírásokban

Február első hétvégéjén megkezdődnek a 2017. évi Liga-versenyek, melyeknek kiírásai megtekinthetők a honlap Versenyiroda rovatában és ennek az írásnak a végén is. Ahogy az már az elmúlt év októberében megrendezett Szakmai napon is elhangzott, az idei sorozatban több változás is életbe lép, amelyek az aktuális kiírásokban „Új” megjegyzéssel olvashatók.

Így pl. minden korcsoportnak lesz külön döntője – ez a versenynaptárban már megtekinthető. Változnak a pénzdíjak, a Szuper Ligában a minőségi teljesítményekkel a jövőben nagyobb értékű díjazás párosul – nemcsak a döntőben, hanem az egyes fordulókban is. Szintén újdonság, hogy a Szuper Ligában nevezési szintek teljesítése esetén lehet rajthoz állni.

A fiataloknál a sportszervezetek számára kifizetendő nyereménydíjjal kapcsolatosan az eddigiektől eltérő, más konstrukció került kialakításra. A juniorok díjazásánál egy megosztás is belép a rendszerbe a sportszervezet és az atléta között a döntőben. A szövetség kéri az érdekelteket, hogy a kiírásokat tanulmányozzák át és sikeres versenyzést kíván minden résztvevőnek a 2017. évi Liga-versenyeken. (MASZ)

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.