Országos versenybírói tanfolyam és vizsga

Tisztelt Versenybírók!

 

A Magyar Atlétikai Szövetség 2016. január 1-től hatályos versenybíró útmutatójának értelmében bevezetésre került az egységes felépítésű és követelményű országos minősítésű versenybírói tanfolyam és vizsga rendszere, amely felváltja a korábbi országos minősítésű vizsgát, és megfelel a TOECS (Technical Officials Education & Certification System) I. szintjének.

 

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség iránymutatásának megfelelően a bővített elméleti és gyakorlati képzéssel lebonyolításra kerülő tanfolyam teljes időtartama 4 nap, mely 2017-ben két áprilisi hétvégén (április 8-9. és április 22-23.) kerül megrendezésre Székesfehérváron.

 

A tanfolyam részletei:

Képzés helye

Székesfehérvár, Bregyó közi Regionális Atlétikai Központ (Székesfehérvár, Bregyó köz 1, 8000)

 

Résztvevők

A MASZ versenybíró útmutatójának értelmében a tanfolyamra jelentkezhetnek azok a legalább 18. életévüket betöltött versenybírók, akiket erre a területileg illetékes regionális igazgatóság javasol, és akik az I. osztályú minősítés megszerzését követőn legalább két éven keresztül rendszeres gyakorlatot folytattak, és versenybírói működésük alatt több alkalommal láttak el vezető versenybírói feladatokat. 

 

Részvétel költségei

A résztvevők szükség szerinti szállását (két ágyas szobákban, teljes ellátással) az oktatási napokat megelőző éjszakákra (április 7-8. és április 21-22.) a MASZ biztosítja.

Minden további költség (pl. utazás) a résztvevőket terheli.

Egyágyas elhelyezésre a szabad szállodai kapacitás függvényében van lehetőség a vonatkozó többletköltségek (egyágyas és kétágyas elhelyezés közötti különbözet) helyszíni megfizetése mellett.

 

Jelentkezés

A képzésen való részvételi szándékot a MASZ regionális igazgatóságok felé kell jelezni, akik 2017. február 28-ig küldhetik meg a MASZ részére a képzésre javasolt versenybírók jelentkezési lapjait (lásd mellékelve).

A beérkezett jelentkezések alapján a képzésre meghívott versenybírókról a MASZ legkésőbb 2017. március 6-ig tájékoztatja az érintetteket.

 

Magyar Atlétikai Szövetség

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.