Pályázati felhívás Mesteredzői- és Edzői Életmű Díj kategóriában

A Magyar Edzők Társasága  hagyományaihoz híven ez évben is meghirdeti a Mesteredzői Díj  és az Edzői Életmű Díj  pályázatát. A feltételeket a csatolt pályázati kiírások tartalmazzák. A pályázatot a kiíráshoz mellékelt adatlapon kell 2017. április 21-ig  benyújtani, amelyet személyesen, vagy postai küldeményként kell a fenti határidőig a Magyar Edzők Társasága Irodájába (1146. Budapest, Istvánmezei út 1-3. Fszt. 19.) eljuttatni.

Az érvényes pályázathoz nélkülözhetetlen az illetékes országos sportági szakszövetség támogató javaslata.-

A Mesteredzői Díj pályázati feltételei:

- felsőfokú edzői végzettség, vagy legalább középfokú edzői és felsőfokú sportszakmai (testnevelő tanári, sportmenedzseri) végzettség;

- magyar állampolgárság;

- magyarországi edzői munka eredményének köszönhető kiemelkedő hazai és nemzetközi csapat és/vagy egyéni edzői eredmények;

- a több éven át nevelt sportolók magyarországi nevelőedzői munka eredményének köszönhető későbbi kiemelkedő nemzetközi eredménye.

Az Edzői Életmű Díj pályázatának feltételei:

- betöltött hatvanadik életév;

- magyar állampolgárság;

több évtizedes kiemelkedő, eredményes edzői, utánpótlás nevelői tevékenység és iskola, illetve szakmai műhelyteremtés a sportágban.

A pályázati felhívás a Magyar Edzők Társasága honlapján is (www.magyaredzo.hu) megtalálható és ugyanonnan a pályázati kiírás és az adatlap is letölthető. (MET)

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.