ÚJ IDŐPONTOK az Újraélesztési ismeretek tanfolyamra

Az Országos Sportegészségügyi Intézet  az egészségügyi képzettséggel nem rendelkező, a sportéletben tevékenykedő sportszakemberek részére tanfolyamot indít az újraélesztési ismeretek bővítéséért.

Az atlétika sportágban tevékenykedők az alábbi új  tanfolyami időpontok közül választhatnak:  

2017. november 6. – hétfő  /  2017. november 8. – szerda  /  2017. november 15. - szerda
2017. november 20. – hétfő  /  2017. november 22. - szerda

Az elméleti és gyakorlati oktatási helyszíne és időtartama:  1113 Budapest, Karolina út 27., II. em.  9-13 óra között.

A tanfolyamon a résztvevők megismerkednek az újraélesztés legújabb elméletével és gyakorlatával, az elsajátított tudásról gyakorlati bemutatón adnak számot. A tanfolyam elvégzését oklevéllel igazolja az OSEI. A tanfolyamon való részvételt az Intézet térítésmentesen biztosítja a sportág szakembereinek. A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a fentebb felsorolt öt dátum közül választva jelezzék részvételi szándékukat és a jelentkezéseket a címre küldjék el, legkésőbb a tanfolyam időpontját megelőzően 10 munkanappal.

Amennyiben elegendő résztvevő van az adott napon, úgy a tanfolyam megrendezésre kerül, amiről előzetesen tájékoztatást ad az OSEI..
Szintén kérés, hogy a jelentkezés során a nevük mellett adják meg telefonszámukat és e-mail címüket is, a részletes programról való tájékoztatás érdekében. (OSEI/MASZ)

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.