Újraélesztési tanfolyamok – decemberi időpontok

A sportéletben tevékenykedő, de egészségügyi képzettséggel nem rendelkező sportszakemberek részére az újraélesztési ismeretek bővítésére tanfolyamot szervez az Országos Sportegészségügyi Intézet. Az atlétika sportágban tevékenykedők az alábbi decemberi  tanfolyami időpontok közül választhatnak:  

2017. december 05. kedd (10 órától 14 óráig)  -  2017. december 13. szerda (09 órától 13 óráig)

Az elméleti és gyakorlati oktatási helyszíne és időtartama:  1113 Budapest, Karolina út 27., II. em. 

A tanfolyamon a résztvevők megismerkednek az újraélesztés legújabb elméletével és gyakorlatával, az elsajátított tudásról gyakorlati bemutatón adnak számot. A tanfolyam elvégzését oklevéllel igazolja az OSEI.

 A tanfolyamon való részvételt az Intézet térítésmentesen biztosítja a sportág szakembereinek. A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a fentebb felsorolt öt dátum közül választva jelezzék részvételi szándékukat és a jelentkezéseket a seszmo@osei.hu címre küldjék el,

Amennyiben elegendő résztvevő van az adott napon, úgy a tanfolyam megrendezésre kerül, amiről előzetesen tájékoztatást ad az OSEI..
Szintén kérés, hogy a jelentkezés során a nevük mellett adják meg telefonszámukat és e-mail címüket is, a részletes programról való tájékoztatás érdekében. (OSEI/MASZ)

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.