2018. évi rendes küldöttgyűlés

Tisztelt Tagszervezetek!

A Magyar Atlétikai Szövetség elnöksége, annak 8/2018. (II.13.) számú, a MASZ honlapján nyilvánosságra hozott határozatában foglaltaknak megfelelően a Magyar Atlétikai Szövetség 2018. évi rendes Küldöttgyűlésére 2018. május 26-án, 9:00 órától kerül sor az Új Hidegkúti Nándor Stadion Konferenciatermében (Budapest, Salgótarjáni út 12-14.).

Az elnökség – a MASZ honlapján nyilvánosságra hozott – a 9/2018. (II.13.) számú határozatában tett javaslatot a MASZ 2018. évi rendes Küldöttgyűlésének alábbi napirendjére:

  1. Kitüntetések átadása
  2. Elnökségi beszámolók
    • az éves szakmai munkáról
    • a MASZ 2017. évi pénzügyi és közhasznúsági tevékenységről
    • a MASZ 2018. évi szakmai és pénzügyi tervéről
  3. A MASZ Ellenőrző Testületének beszámolója
  4. Könyvvizsgálói jelentés
  5. Alapszabály módosító javaslatok
  6. Egyéb javaslatok

A MASZ 2018. évi küldöttgyűlésén szavazati joggal azon egyesületi képviselők vehetnek részt, akik a MASZ Alapszabály 13/A. §-ban foglaltaknak megfelelő módon és időben sorra kerülő regionális küldöttválasztó értekezleteken kerülnek megválasztásra.

Figyelemfelhívás: Arra az esetre, amennyiben a Küldöttgyűlés az eredeti időpontban határozatképtelen lenne, az elnökség arról határozott, hogy – a Ptk. 3:76. § (3) bekezdésében foglalt szabályra tekintettel – a 2018. május 30. (szerda), 9 órai időpontra, ugyanarra a helyre, az eredeti napirendi pontokkal megismételt Küldöttgyűlést hív össze, amely már a megjelenő küldöttek számától függetlenül határozatképes. Erre tekintettel is, a MASZ elnöksége tisztelettel felhívja minden érintett tagszervezet és a küldöttek figyelmét az eredeti időpontban megtartandó közgyűlés határozatképességének fontosságára!

Fentiekre tekintettel, a MASZ elnöksége tisztelettel felhívja minden érintett tagszervezet és a küldöttek figyelmét az eredeti időpontban megtartandó évi rendes küldöttgyűlés határozatképességének fontosságára!

 

Köszönettel:

Magyar Atlétikai Szövetség

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.