2018. évi sportágfejlesztési műhelytámogatások

Tisztelt Tagszervezetek!

A Magyar Atlétikai Szövetség tájékoztatja az érintett szakosztályokat, hogy a 2018. évi KSF és Sport XXI műhelytámogatásokra vonatkozó támogatási szerződések előkészítéséhez és megkötéséhez szükséges nyomtatványok és dokumentumok elérhetőek a MASZ honlapján a "Dokumentumok" modulban vagy a nyitó oldalon a "Sportágfejlesztési támogatások" menüpont alatt.

Fontos! A dokumentumokat újonnan szíveskedjenek a honlapról letölteni, mert változások lehetnek az előző évekhez képest.

A tájékoztató levélben foglaltak alapján az előkészített anyagokat - az elektronikus úton előzetesen megküldött és jóváhagyott szakmai és pénzügyi tervek jóváhagyását követően - a többi, a szerződéskötéshez elengedhetetlen dokumentummal (pl. a jogosult szervezet adatainak vagy köztartozás mentességének 30 napnál nem régebbi igazolása, közjegyzői aláírás-hitelesítéssel ellátott aláírási címpéldány, vagy ügyvéd által ellenjegyzett aláírás-minta) együttesen kell majd benyújtani eredeti példányban a MASZ részére.

Felhívjuk a tagszervezetek figyelmét, hogy a 2018. évi műhelytámogatásokra vonatkozó szerződések előkészítésének és megkötésének további feltétele a 2017. évi műhelytámogatási valamint egyéb - MASZ által biztosított - támogatások elszámolásának elfogadása!

Kérdés esetén, kérjük írásban szíveskedjenek azt megküldeni a maszpalyazat2014@gmail.com email címre!

 

Köszönettel: Magyar Atlétikai Szövetség

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.