Pályázat: EA Innovációs Díj öt kategóriában

Az Európai Atlétikai Szövetség  a sportág további fejlesztése érdekében 2018-ban ismét több kategóriában ítéli oda az Innovációs Díjat (European Athletics Innovation Award)- melynek beküldési határideje: június 17. Az elismerésért nemcsak egyéni ötletekkel, hanem csapatmunkákkal is versenybe lehet szállni.

A meghirdetett kategóriák az alábbiak:

- Edzés: olyan projekteket várnak, amelyek fejlesztik az edzők munkáját, az atléták szereplését, elsősorban pszichológiai, biomechanikai, élettani és edzéselméleti témákban;

- Technológia: az atlétika fejlődését elősegítő új eszközök, rendszerek vagy technikák megalkotóinak munkáit várják;

- Promóció: ezen témakörben olyan projekteket várnak a bíráló bizottság tagjai, amelyek növelik az atlétikában aktívan közreműködő vagy résztvevő személyek – azon belül is a nők és gyermekek – számát, és amelyek többek között, de nem kizárólag - a szervezeti felépítés, a marketing, az oktatás és a szociológia terén vihetik előre a sportágat;

- Fenntarthatóság: olyan projektek tartoznak ebbe a kategóriába, amelyek központjában az atlétikai események fenntarthatósága áll;

- Nyílt kategória: minden olyan munkát be lehet küldeni, amely nem tartozik a fentiek bármelyikébe, és az atlétika fejlődését szolgálja.

Ami a döntést és a díjazást illeti, egy szakértőkből álló zsűri szavazata alapján kerül kihirdetésre, kik  az egyes kategóriák győztesei – akik 2000 CHF-el gazdagodnak, és továbbjutnak az utolsó körbe, ahol a végső, összetett első hely a tét. Akit a legjobbnak találnak, további 10.000 CHF-et kap.

Ami a pályamunkákat illeti, a következő tudnivalókra érdemes nagyon figyelni: csak 2018. január 1-je után publikált művet lehet beküldeni (a publikáció nem kitétel ,és korábbi, de eddig nem publikált művekkel is lehet pályázni). A projekteket elektronikusan kell elkészíteni, 15 oldalas terjedelemben (11-es betűméret, egyszeres sorköz) és az alábbi szempontoknak feltétlenül szerepelniük kell:

- Bevezető: célok, a munka jelentősége az atlétika fejlesztése szempontjából

- Módszerek

- Eredmények, megállapítások

- Értekezés

- Konklúzió

- Ajánlás

A beküldött alkotás címét a fedőlapra és minden egyes oldalra fel kell tüntetni. Bibliográfiát, publikációkat, illetve tudományos írásokat is van lehetőség külön csatolni.

Az illetékesek külön kérik elküldeni:
- Egy aláírt nyomtatványt, amely igazolja, hogy a valóban a feltüntetett személy készítette a projektet,

- Egy aláírt nyilatkozatot arról, hogy az Európai Atlétikai Szövetségnek joga van publikálni a művet.

A beadásra szánt munkákat legkésőbb 2018. június 17-ig kell a mellékletben megnyitható online felületre feltölteni.

A díjjal kapcsolatban bővebb információ megtalálható az Európai Atlétikai Szövetség hivatalos oldalán, kérdés esetén pedig Marc Sintes-hez (marc.sintes@european-athletics.org) lehet fordulni. (EA)

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.