2019. évi műhelytámogatások

 

Tisztelt Tagszervezetek!

A Magyar Atlétikai Szövetség tájékoztatja az érintett szakosztályokat, hogy a 2019. évi KSF műhelytámogatásokra vonatkozó támogatási szerződések előkészítéséhez és megkötéséhez szükséges nyomtatványok és dokumentumok elérhetőek a MASZ honlapján a "Dokumentumok" modulban vagy a nyitó oldalon a "Sportágfejlesztési támogatások" menüpont alatt.

Fontos! A dokumentumokat újonnan szíveskedjenek a honlapról letölteni, mert változások lehetnek az előző évekhez képest.

Fontos! Egyelőre csak a műhely- és akadémiai támogatások dokumentációit várjuk, a Sport XXI támogatásokra vonatkozó információkat később tesszük közzé.

A tájékoztató levélben foglaltak alapján az előkészített anyagokat - az elektronikus úton előzetesen megküldött és jóváhagyott szakmai és pénzügyi tervek jóváhagyását követően - a többi, a szerződéskötéshez elengedhetetlen dokumentummal (pl. a jogosult szervezet adatainak vagy köztartozás mentességének 30 napnál nem régebbi igazolása, közjegyzői aláírás-hitelesítéssel ellátott aláírási címpéldány, vagy ügyvéd által ellenjegyzett aláírás-minta) együttesen kell majd benyújtani eredeti példányban a MASZ részére.

Felhívjuk a tagszervezetek figyelmét, hogy a 2019. évi műhelytámogatásokra vonatkozó szerződések előkészítésének és megkötésének további feltétele a 2018. évi műhelytámogatási valamint egyéb - MASZ által biztosított - támogatások elszámolásának elfogadása!

Kérdés esetén, kérjük írásban szíveskedjenek azt megküldeni a tamogatas@atletika.hu email címre!

 

Köszönettel,          Magyar Atlétikai Szövetség

 

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.