Mezei futó Magyar Liga 2019/2020 végeredmények

Tisztelt Szakosztályok és Versenyzők!

A Mezei Liga 2019/2020 az idei évben 4 állomásos sorozata a Mezei futó Bajnoksággal lezárult. Az általános szabályzat alapján kialakult a végső sorrend az abszolút, a junior, az ifjúsági és a serdülő korosztályokban, melyeket a sportszervezetek eredményességi díjazásával együtt teszünk közzé.

Az egyéni versenyzők (abszolút és junior korosztály) eredményességi díjának kifizetéséhez szükséges adatlapot - kitöltve, aláírva - kérjük szépen 30 napon belül eljuttatni a Versenyirodához e-mailben:    , majd az eredeti példányt postai úton is!

A Mezei futó Junior, Ifjúsági és Serdülő Liga egyéni díjait (oklevél, illetve cipőtartó zsák) postai úton küldjük meg a sportszervezetek részére.

 

A sportszervezeteket kérjük, hogy az eredményességi díj kifizetéséhez szükséges számlát az alábbiak szerint töltsék ki és 30 napon belül juttassák el a Szövetséghez:

A számla tartalma:

Sportszolgáltatás

Serdülő    vagy/ és    Ifjúsági - Junior Mezei futó Magyar Liga eredményességi díj  (Lehet egy számlára írni, de korosztályonként külön-külön sorba kérjük!)

összeg

- számla kelte: amikor a számla megírásra kerül,

- fizetési határidő: a számla kelte + 15 nap,

- teljesítés dátuma: 2020.10.24.

Felhívjuk a sportszervezetek figyelmét, hogy a számla befogadásának feltétele, hogy a sportszervezetnek hatályos sportszolgáltatási szerződése legyen érvényben!

Az elért eredményekhez minden atlétának és szakosztálynak szívből gratulálunk!

MASZ Versenyiroda

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.