Új sorozat a MET E-learning felületén

A Magyar Edzők Társasága a járvány miatt kialakult helyzetben is szeretné hatékonyan és magas szinten ellátni a feladatait, ezért programjait egyre inkább az online térben valósítja meg, amelynek itt a következő állomása. Ez a sorozat a hasznos online programok, gyakorlati használatának bemutatása lesz, öt-tízperces oktatófilmekre felosztva, személyes tapasztalatokra alapozva, melynek a fő szempontja az, hogy a programok minél jobban használhatók legyenek az edzők számára.

A sorozat első fejezete a Google-alapú programok ismertetése, mely már elérhető honlapunkon. A sorozat részei az E-learning felület új, Segédanyagok otthoni munkavégzéshez című témakör alatt is megtekinthetők.

Friss tananyag is jelent meg az E-learning felületen. A Magyar Edzők Társaságának felkérésére hatrészes videó-előadássorozatot készített Dr. Marics Balázs sporttáplálkozási szakember arról, hogy a jelenlegi helyzetben mire figyeljünk az étrendünkkel kapcsolatban. A teljesítménynövelés egyéb összetevői témakör alatt érhető el Marics Balázs: Az étrend jelentősége a teljesítőképesség megőrzésében a házikarantén idején című kurzusa. A kurzus teljesítésével 7 kreditpontot lehet szerezni.

MET

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.