Felhívás TOECS 1. szintű versenybírói tanfolyamra

Tisztelt Versenybírók!

2021-ben második alkalommal, novemberben is szervezünk országos minősítést nyújtó TOECS 1. szintű versenybírói tanfolyamot. A novemberi oktatás két hétvégén (november 6-7. és 13-14.) kerül megrendezésre Székesfehérváron.

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség iránymutatásának megfelelően a bővített elméleti és gyakorlati képzéssel lebonyolításra kerülő tanfolyam (melyhez a tananyagot a World Athletics biztosítja) teljes időtartama 4 nap, amely írásbeli és szóbeli vizsgákkal zárul.

A képzésre elsősorban I. osztályú minősítéssel rendelkező versenybírók jelentkezését várjuk, akik az I. osztályú minősítés megszerzését követően legalább két éven keresztül rendszeres gyakorlatot folytattak, emellett a régi típusú országos minősítésű versenybírók érdeklődésére is számítunk.

Részvétel költségei

A tanfolyam részvételi díját a MASZ biztosítja. A résztvevők szükség szerinti szállását (két ágyas szobákban, teljes ellátással) az első oktatási napot megelőző éjszakától a MASZ biztosítja. Minden további költség (pl. utazás) a résztvevőket terheli.

Egyágyas elhelyezésre a szabad szállodai kapacitás függvényében van lehetőség a vonatkozó többletköltségek (egyágyas és kétágyas elhelyezés közötti különbözet) helyszíni megfizetése mellett.

Jelentkezés

A 2021. novemberi képzés jelentkezési lapja az alábbi linken érhető el.

A jelentkezési határidő: 2021. szeptember 20.

A beérkezett jelentkezések alapján a képzésre meghívott versenybírókról a MASZ legkésőbb 2021. szeptember 30-ig tájékoztatja az érintetteket.

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.