A Magyar Atlétikai Szövetség támogatója a Conica AG

A svájci Conica vállalat, a világ egyik legnagyobb atlétikai futópálya szállítója együttműködési megállapodást kötött a Magyar Atlétikai Szövetséggel. 

Gyulai Miklos, a MASZ elnöke: "A Conica abszolút szakértő a futópályák területén. Elég gyakran bebizonyosodott, hogy a sportoltók Conica felületen érik el alegjobb eredményeket - legutóbb például, amikor Joshua Cheptegei megdöntötte a világrekordot 5000 méteren a CONIPUR Vmax pályán Monacóban, 2020-ban. Megtiszteltetés számunkra, hogy a Conica támogatóként csatlakozott hozzánk" - mondta Gyulai Miklos.

Julio Fernando Fadel, a Conica AG marketing és kommunikáció vezetője: "A Conica részéről örülünk, hogy partnerséget hoztunk létre egy nagy és sikeres nemzeti atlétikai szövetséggel. A sportolóktól és az edzőktől közvetlenül a futópályáról érkező visszajelzések óriási jelentőségűek a kutatás-fejlesztés szempontjából" - mondta.

A Conica több mint 40 éve fejleszt és gyárt innovatív, varrat nélküli padlómegoldásokat, amelyek poliuretán és epoxigyantákon alapulnak a sport, a játék, a szabadidő és más ágazatok számára és a világ egyik piacvezetője és innovációs mozgatórugója ezen a területen.

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.