Hírek külföldről

Sólyomszem kellett volna

A VB- bronzérmes Halász Bence szerint „sólyomszemre” lett volna szükség Dohában, hogy ne lehessen óvni 

Fantasztikus zárónap a világbajnokságon

Két döntőben és egy elődöntőben voltunk érdekeltek vasárnap a dohai világbajnokság zárónapján.

Új tagokkal bővült az IAAF Sportolói Bizottsága

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) a minap hozta nyilvánosságra azon szavazás végeredményét, amely arról hivatott dönteni, kik kerülnek be a szervezet sporto

Rivasz-Tóth Norbert történelmet írt Dohában

Öt magyar indulóból három továbbjutott a Dohában zajló atlétikai világbajnokság utolsó előtti napján, az országos csúcsot döntő Rivasz-Tóth Norbert történelmet írt gerelyhajításban.

Országos csúcs és döntőbe jutások a világbajnokságon

Gyorshír:

U23 Európa-bajnokunk, Rivasz-Tóth Norbert első kísérletére 83.42 méterrel országos csúcsot ért el gerelyhajításban a dohai világbajnokságon! A Szolnoki MÁV SE sportolója ezzel a 6. lett selejtezőcsoportjában, összesítésben pedig a 9. helyen végzett és bejutott a döntőbe. Érdekesség, az eddigi magyar rekordot is ő tartotta - 2017-ben jegyzett 83.08-as eredményével.

Világcsúcs Dohában

Az amerikai Dalilah Muhammad megjavította a női 400 méteres gátfutás világcsúcsát pénteken a dohai atlétikai világbajnokságon.

Márton Anita ötödik a világbajnokságon

A magyar atlétika első világbajnoka, Márton Anita világbajnoki ötödik helyezett lett súlylökésben a dohai világbajnokságon. Méghozzá megint a lassan már legendás utolsó kísérletének köszönhetően, amely ezúttal 18.86 méter lett, és amellyel a hetedik pozícióból dobta előbbre magát két hellyel. A sorozata: 18.75, 18.41, 18.37, 18.28, 18.18, 18.86. Különösen ahhoz képest szép ez a teljesítmény, hogy a tizedik helyen állt versenyszáma idei világranglistáján, vagyis ehhez képest ötöt előzött, mi több, a második legjobb európai lett.

Kőműves volt Halász Bence első edzője

Egy kőműves iparos autodidakta edző indította el az atlétapályán a VB-bronzérmes Halász Bencét

Megóvták a lengyelek Halász Bence vb-bronzérmet érő dobását

A lengyel csapat óvást nyújtott be a kalapácsvető Halász Bence ellen a dohai atlétikai világbajnokságon, és ennek eredményeként Wojciech Nowicki is bronzérmes lett a magyar versenyző mellett.

"Remélem, hogy messze még a vége"

Halász Bence 78.18 méteres teljesítménnyel bronzérmet nyert szerdán a dohai atlétikai világbajnokságon.

 

Oldalak

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2019 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.