Időpontváltozás!

December 13-án, vasárnap lesz a MASZ gyakorlati tájékoztatója és szakmai konzultációja!

A beérkezett visszajelzések alapján, és a minél nagyobb számú résztvevő biztosítása érdekében a december 12-re  tervezett szakmai napot egy nappal később, december 13-án vasárnap rendezi a meg a MASZ.

Az eredetileg kitűzött szombati nap munkanap lesz, ezért számos szakosztály és versenyrendező jelezte, hogy munkahelyi elfoglaltság miatt nem tud jelen lenni ezen a kiemelt fontossággal bíró megbeszélésen.

Tekintettel arra, hogy a MASZ versenyrendszerében szereplő eseményeket 2016. január 1-től  kizárólag a MIR rendszer használatával lehet majd megrendezni, ezért a versenyrendező egyesületek, klubok és szervezetek részvétele

a Testnevelési Egyetem, Hepp Ferenc dísztermében (1123 Budapest, Alkotás u. 44.) december 13-án (vasárnap), 9,00 és 14,30 h  között megrendezésre kerülő gyakorlati tájékoztató és szakmai konzultáció kötelező jelleggel ajánlott!

A január 1-től életbe lépő versenyregisztrációs rendszer, annak bemutatása és a kérdések megválaszolása mellett az élsportolók életútjának segítéséről; az Európai Atlétikai Szövetség gerelyhajító edzői szimpóziumán elhangzottakról és a gyermek, újonc és serdülő korosztályú ugrók idősebb kori terhelhetőségének előkészítéséről adnak tájékoztatást, és konzultálnak a témák előadói.

Az eseményen történő részvétel mindenki számára nyitott és ingyenes.  Az érintettek időpontváltozással kapcsolatos megértését megköszönve, Magyar Atlétikai Szövetség         MEGHÍVÓ/ Részletek

masz 480x150arny

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.