Március 29.-én Szakmai konferencia !

Fókuszban az utánpótlás nevelés

Bemutató edzés 07 konfA MASZ a NUSI Sport XXI program támogatásával szakmai konferenciát szervez 2009. március 29-én vasárnap, a SYMA csarnokban.A szakmai napon az utánpótlás nevelés kérdéseivel foglalkozunk

A nap első felében olyan új technikákat és elméleteket szeretnénk bemutatni, melyek az elmúlt évtized(ek) során – külföldön - egyre nagyobb teret hódítanak a képzési folyamatban, míg a második részben szekció ülés formájában, az elmúlt évek tapasztalatain alapuló, konkrét edzésmódszertani javaslatokat kínálunk, interaktív társalgás formájában.

 

A végleges program a következő: 

09,00-09,50  Regisztráció a Syma csarnokban10,00-10,10  Bevezető                                                             Dornbach Ildikó10,10-11,40  Ami régen nem volt jó szovjetként, az ma jó amerikaiként.
                      Az erő és erőállóképesség  fejlesztés egyik „új” iskolája. Elmélet és gyakorlat
                                                                                                  Lakatos Péter RKC instruktor
11,40-11,55  Kérdések és válaszok

12,00-12,45  Ebéd12,55-13,55  Új módszerek a sérülés megelőzésre, a mozgatórendszer
                     felkészítése a terhelésre.  Elmélet                       Sinkó Judit gyógytornász

14,00-15,00 Gyakorlati bemutató-útmutatás                          Sinkó Judit

15,10-17,10 A fiatalok képzésének tapasztalatairól,lehetőségeiről és szükségességéről,

                     Interaktív szekció ülések                     Állóképességi szekció                                          Németh Gyula Csoma Ferenc ,dr.Urbán Ákos                     Dobó szekció                                                       Paragi Ferenc Németh Zsolt                     Ügyességi szekció                                               Bakai József, Ecseki Tibor, Kámán Ferenc                     (ugrás, összetett, sprint)                                      
Kérjük, hogy részvételi szándékukat 2008. március 24-ig szíveskedjenek jelezni
az   címen. Továbbá kérjük, hogy a jelentkezéssel párhuzamosan jelöljék meg, hogy melyik szakági szekcióban szeretnének részt venni.Felhívjuk a figyelmet, hogy a konferencia jelentős része gyakorlati formában realizálódik, melyen a kollégák aktív részvételére számítunk. Ezért javasoljuk, hogy aki teheti, sport ruházatban jöjjön, mert az anyagok megismerése és megértése hatékonyabb, ha saját mozgásélményen alapul.

Budapest, 2009. március 15.                                                                       Magyar Atlétikai Szövetség

 

Dobó bemutató 2007.dec

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.