Fiatalok Szakmai programja - 2011

Kedves fiatal atléták és edző kollégák!

Az atlétika számára nem csak a hagyományos világversenyeken, hanem az újdonságnak számító Ifjúsági Olimpián is szép sikereket hozó 2010. év a végéhez közeledik.Ünnepelhettük első ifi olimpiai érmeseinket, értékes helyezések születtek a junior VB-n, és majdnem minden UP válogatott viadalt megnyertek fiataljaink.

AJunor EB 2011 Tallin Heraklész Bajnok Program - szerintem - kiválóan menedzselte a fiatal atlétákat; az edzők, szakvezetők - sokszor mostoha körülmények között - erőn felül dolgoztak. Jövőre még keményebb év vár ránk, de a kiváló szakmai háttér, az anyagi erőfeszítések, a lelkes és tehetséges atléták szép sikereket szerezhetnek szeretett sportágunk és az egész magyarság számára.

Akár himnuszunk is elhangozhat a Junior EB-n, vagy az Ifi VB-n, hiszen reményeim szerint igen erős csapattal fogunk részt venni ezeken az eseményeken. Jövőre ismét lesz EYOF és kibővült programokkal, újabb országok bekapcsolódásával megrendezésre kerülnek az országok közötti válogatott viadalok is.

Ifi VB 2011 LilleAzt gondolom, atlétáink számára az eseményekben gazdag jövő év csak akkor lesz eredményes, ha a tehetség és az elvégzett edzésmunka mellé párosul az edzők összetartása és szakértelme, a szakosztályok biztos működése és nem utolsó sorban a MASZ szakmai és anyagi háttere.

Kívánom, hogy a jövő évben sérülésmentes felkészüléssel mindenki érje el kitűzött célját a sportban, és kiváló eredményeinkkel hívjuk fel a figyelmet az atlétikára, hogy a sportág megítélése ismét előtérbe kerüljön Magyarországon - az iskolai és az élsport területén egyaránt.

Kívánok minden sportolónak, edző kollégának és szakvezetőnek Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!  Molnár Ferenc UP szövetségi kapitány

Fiatalok szakmai programja/2011

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.